Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är jag?

 

Jag är en ganska varmhjärtad person

men är faktiskt samtidigt kall som is

 jag är också ganska ömtålig ibland

men oftast vill jag verka tuff som fan

 

jag är och har varit helt osårbar

men har ändå så många sår att läka

 jag har en massa synder på mitt samvete

men visar samtidigt upp min gloria av rent guld

 

jag är fysiskt helt ren från sytetisk stimulatia

men ändå på avstånd i ett sorts psykiskt beroende 

 jag är en riktig hycklare som önskar rättvisa åt alla

men det gällerförst och främst och  framförallt för egen del

 

jag har ett hjärta som blöder för de som är utsatta

men jag skiter egentligen fullständigt i andra

 jag är en gycklare, en rolig jävel och pajas

men också en osannolikt tråkig fan

 

jag är en fantastisk älskare

men samtidigt självgod och reserverad

 jag är alltid spontan och nyfiken på livet

men ändå ganska tråkig och intetsägande

 

jag är en festernas estradör av rang

trots att jag egentligen är blyg och rädd

 jag är principfast och anklagande

men samtidigt beroende och svag

 

jag är en helt fantstisk far

men också en svikare och sktistövel

 jag känner , jag lever, jag är

men vem fan ...var jag?

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-04 08:08



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
människa eller djur?
Sfinxens gåta

2019-12-04

  ULJO
Frågan man kan ställa sig ibland. Vem fan är man?
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP