Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går aldrig att radera ut

Och det som har hänt, har hänt.
Det går aldrig att radera ut.

Även fast allt som hänt blir glömt,
så har det faktiskt hänt!
Det är underbart.
Ingen kan ta ifrån mig de stunder
jag älskat underbart skönt,
fått ge och ta,
ingen kan ta ifrån mig det arbete
jag stolt genomfört,
ingen kan ta ifrån mig
min plats i livet,
ingen eller inget kan radera ut det,
haha, för det har redan hänt
och är inskrivet
någonstans i universum.
Ja, från varenda liten detalj
över till det stora skeendet.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-04 09:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intet är någonsin förgäves?
Det gäller att hålla i
det goda som
faktiskt skett
Med stolt
-het!
;)



2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner