Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Liv

Skogen är din vän

vinden är din syster

bergen står där än

bäcken lever, yster,

under snö och is

mitt i vinternatten.

Gryning, morgondis,

droppar utav vatten,

solen kommer, ljus:

det är dags att vara

liv i livets hus

och att finnas bara.




Bunden vers (Rim) av Peter Olausson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-04 09:21



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackra vinterrader. Bra skrivet.
2019-12-09

    ADI Nehlin
Vackert skaldat!
2019-12-05

  Lena Själsöga Keijser
detta är vackert
mycket vackert
2019-12-05

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
årsbästa
2019-12-05

    ej medlem längre
Får min röst
2019-12-04

  Minkki VIP
Levande!
2019-12-04

  Niliboy
En riktigt fin vinterdikt: Och att finnas bara!
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP