Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi kan inte

vi kan inte skylla allting på invandringen
det är för enkelt
tillika ointelligent

det mesta
har vi själva ställt till
vi som inte förstår att vi alla är komna utifrån
redan från början
och att onödvändighetskonsumtion, bortskämdhet, gnidenhet
i kombination med ojämlikhet, fantasilöshet och snåla famnar
är krutdurksinnehållet
i det något som tycks vara på väg att
spränga vår planet
till oigenkännliga bitar

hur många poliser vi än nyrekryterar
hur många fängelser vi än nybygger i stället för skolor

så har vi rumpan bak




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-04 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP