Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Det finns en äng i skogens mitt
en ödslig slutstation
Där vita älvor dansa fritt
till överjordisk ton

Och går man dit en månklar natt
och följer nejdens bris
så går man aldrig hem igen
från skogens paradis




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-04 20:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
låter som en euforisk plats
men ödslig är den inte
vita älvor dansar fritt
månne även enhörningen där sover

2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant