Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2016


Vattendrag

och Bäveån som kvällen kavlat. löv
ifrån Oktober, dessa bröders färg.
det kalla vattnets linne, bottnen söks
av änders dykningar. i moddens märg

nedsänkta drömmar, dödens tankar, kom
en natt på ögats bro. ett snövitt stoft
ett smärtans namn i ringens guld, liksom
en gas uppstigen, skuggans knappa doft




Bunden vers av Håkan Grapenfalk
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-06 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk