Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2016


Synen

du kom som ljuset, blond reflex i mitt
öga. den första dagen klädd i rött
den andra bar du svart. i vindsam ritt,
så tänkte jag, på häst, ej sedd, men skön.

du kom en dag när mörkret svällde stort
i sinnets många celler. svärtan drog
sig sakta bort, tillfälligt glömd. en port
stod plötsligt öppen när du vänligt log





Bunden vers av Håkan Grapenfalk
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-06 01:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Underskön! Som taget
ur ett klassiskt
stycke!
;)
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk