Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig december - regn

I denna nya december
när hösten just nått sitt slut,
vad vet vi om vintern? Om våren?
Ska nya blommor slå ut?

En regnig natt i december.
Prognoser som talar om snö.
Låt grävling och björn i sitt ide
drömma om vårblåst och tö.




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-07 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP