Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek gör gott

om man får den som man älskar
Kärlek gör ont om man inte får den som man älskar
Kärlek är på gott och ont där man går hand i hand
tillsammans uppför den osynliga trappan
som finns där men som inte syns
Men så är också förhållanden det svåraste att
upprätthålla om det inte är där lika barn leka bäst
Där de varje helg är uppklädda och klara för fest
Så det här med kärlek är ständigt ett så kallat test
då man aldrig vet hur länge man får behålla den
Så man måste vara rädd om den och vårda den ömt
Bli till dens bästa vän innan den hinner ge sig hän
Innan den hinner springa ifrån en med spattiga ben..

Kärlek gör gott!

Ken Cassel
7/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-07 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel