Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckan



Sov inte särskilt djupt
Hade druckit en del
Ögon var slutna
Kroppen var stilla

Det kanske låter löjligt
Men
Det kändes som jag log i sömnen
Jag undrar varför
Kanske var det närheten
Värmen
Kanske var det för att jag hade drömt?
Kroppen lyser, säger sitt, behöver inte säga det
Tror det syns vilken sinnesstämning jag befinner mig i






Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 260 gånger
Publicerad 2019-12-08 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson