Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… oh, somliga går med ….


Kulinarisk okunskap

Röjer runt i köket
i aningslös kunskap om mat

… nu är det kokta fläsket … bränt... barn har många namn...




Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-12-08 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik