Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julrosen

Julrosen

Julrosen blommar i kylan
Frosten har gjort bladen vita
Så vacker i sin enkelhet
Tänker på Dig
Du älskade julrosor
Minns när du var levande och varm
Julrosen blommar i kylan
På graven som inte skulle funnits






Fri vers av Margareta Flatemo
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-09 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo