Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra fantasier

Du fantiserar om mig
utifrån de bilder du sett på affischerna
perfekta kvinnokroppar
photoshopade
men det som inte syns
är att de har opererat sina blygdläppar
för att vara till behag.
Du river av en bit affisch
som du gnider dig emot.

Jag fantiserar om dig
utifrån strömmen av män
som glider fram på tunnelbanan
jag väljer bort dem
som stirrar ner i sin mobil
och de som har blicken alltför långt borta.
Jag drömmer om en nyduschad man
med utstående nyckelben
och hälsporre.

En dag kanske våra fantasier möts
men troligt är det
inte.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-12-09 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är attraherad till alla sorters kvinnor, bara dom är starka på insidan. Så att jag inte kan behandla dom innan. Så länge dom ler så lyser dom upp, och blir vackra. Du är också vacker.
2020-01-06

  Gunnar Hilén VIP
Skrattet fastnar
2019-12-16

  thyra
Härliga tankar och tänkvärda ord!
2019-12-16

  morgonstjärna VIP
det där med hälsporre utstående nyckelben var som sminket över ett oläkt sår
det vackra finns under ytan
2019-12-16

  Anya VIP
Oj så bra. Du fångar sannerligen den där kroppsfixeringen. Tom underlivet ska opereras.
Jaa vad ska vi fantisera om?
Gillar också den svarta humorn. Lite Kristina lugn.
2019-12-10

  Solstrale VIP
suveränt!
2019-12-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt! Utsidan är inte så mycket värd. Men kostas på av många. Naturlighet och en insida med fina kvalitéer är nog det bästa.
2019-12-09

  Blomma-Stjärna VIP
diktjaget, kvinnan, fantiserar om en alldaglig man som ser världen och människorna omkring sig, diktduet har fantasier om ett retuscherat, spacklat, skönhetsopererat kvinnojag - dessutom utan att veta att så är fallet!
Humor och lite tragiskt för hur troligt är det att de som skulle kunna passa för varandra möts under sådana omständigheter!
2019-12-09

  ULJO
………plötsligt händer det
2019-12-09

  alicja lappalainen VIP
HÄLSPORRE... HMM..DET MÅSTE VARA SEXIGT
2019-12-09

  Öknens Ros VIP
Fantasier förblir oftast fantasier, tur kanske det.
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP