Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva i förväg!

Skriva för byrålådan
är inte alls dumt, det
trodde jag skulle kännas
meningslöst och skumt...
Inte på riktigt...

Men nu har jag börjat att fylla på
där, med texter så fort jag kommer
på nå´n lovande rad... Mycket bra idé...
För att spara den i minnet går ej...
Där rinner den snabbare bort än
den kom in... Den kommer ju
aldrig heller tillbaka...

Så nu har jag ett lager av förslag
att ta till när hjärnan stoppar och det
är bråttom att få ihop en beställningstext...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-10 00:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra tips...själv har jag precis kommit på att man kan skriva på mobilen när man inte har tillgång till papper om man är borta någonstans och inspirationen slår till...annars ligger det alltid ett block på nattduksbordet, för till och med på nätterna kan orden rinna till...
2019-12-10

  Rise Little One
Härliga tips för skrivande själar!
2019-12-10

  ULJO
Så gör jag och har gjort länge. Förnuftigt sätt att placera all inspiration.
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt