Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oändligheten är Din nya väg,


Marie Fredriksson

Din himmelska röst vilar
Ditt ljus värmer Gudar

…. oändliga tårar rinner ur sorgsna sparvögon …




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-10 18:49



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et fremragende dikt om Marie Frederiksson som gav os mange oplevelser og inspiration.RIP Marie på din plads hvor ditt ljus värmer Gudar trevlig helg med venlig hilsen Klaus
2019-12-13

  Annie b'larsson VIP
Det är verkligen sorgligt.
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik