Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Siffran åtta under displayens täckglas
svävar sakligt. Gryningens första purpur
faller i pupillernas gölar. Skriet -
fiskmåsens prolog.




Bunden vers (Annat versmått) av Håkan Grapenfalk
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-17 20:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Dagens början beskriven i tilltalande bild och ord. Du är en ordens mästare!
2019-12-18

    Sefarge VIP
Evighetsymbol bredvid
vardagens förgänglig
-het.Skickligt
Skriftat!
;)





2019-12-18

  Solstrale VIP
Superbt!
2019-12-18

  Ulf Carlsson VIP
Sinnesnära sapfisk strof med en aning arytmi i slutraden
2019-12-17

  Marcus B
Trippy
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk