Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag älskar

Själen tycker om det vackra och djupa.
Ljusets krigare delar sin värld med andra
och försöker uppmuntra dem att göra det
de vill göra.
Kärleken är inte begränsande utan vidgar
våra horisonter.
Jag ÄLSKAR




Fri vers av WyS VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-12 22:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART :)
2019-12-15

  Marita Ohlquist VIP
"Kärleken är inte begränsande utan vidgar våra horisonter"
Utomordentligt bra formulerat.
2019-12-13

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt upplyftande...
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP