Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många år

Så många år
Så många tårar
Hundratals tankar
Tusentals frågor
Längtan smärtsamt stark
Kärlek kompakt som sten
Ändå så omöjlig
Skör som en såpbubbla
Sorg och brustna drömmar
Göms i mitt hjärta i evig tid
Så många år




Fri vers av Margareta Flatemo
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-13 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo