Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid jag

Alltid jag

Jag är ju alltid jag
Till irritation eller behag
Min logik är inte din
Vems tanke är rätt, din eller min?

Ibland är jag ledsen och svag
Hur som helst är det ändå jag
Tankfull eller rent av lite sur
Men ändå jag, eller hur?

Glad och av förväntan, full utav tröst
Det är min själ som bor i mitt bröst
Livet mig format genom åren som farit
Till den jag är och den jag har varit

Se vem jag är, se på mej
Så ska jag se och respektera dej
Alla är vi av olika slag
Du är du, och jag är jag











Bunden vers (Rim) av Margareta Flatemo
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-14 07:14



Bookmark and Share


  Blåmes
Vacker och insiktsfull text, fint bunden i rim. Särskilt sista versen riktigt bra. Jag ser dig.
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo