Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tar vissa saker lite längre tid att se.      Skriven 000214


Har äntligen förstått

 

Har förstått att du bara tänker på dig själv

 

kunde inte se det förut

 

Men jag måste klara mig själv denna gång

 

fast jag vet att vägen dit kan bli lång

 

 

men håll om mig nu snälla du

 

Inse vad du har gjort mot mig

 

 

Smärtan biter sig fast inom mig

 

fastän jag vet att allt ordnar sig

 

Krampen i bröstet ska snart ebba ut

 

känslorna för dig ska ha ett slut




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-07-03 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan