Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen skriver dig

Orden är nyfödda sländor
med vingar av veläng
över bergen, vinden av sång
ödslighetens crescendo
river sidor ur himlen,
tunna papper av blomblad
där en utdöd art
skrivit om en utdöd art




Fri vers av Grävling
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-14 20:23



Bookmark and Share


    Askanden
och vi skriver stormar

?
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling