Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Men nu är den stora frågan
Vad vill du
Kan vi kanske komma överens
Gå varann till mötes på halva vägen
Vara där för varann
Finnas till
Vara som bästa vänner
Mot varandra köra en sjysst stil
Det är i alla fall så som jag känner det när jag är
tillsammans med dig
Ja, jag vill...

Ken Cassel
15/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-15 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel