Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvillande (5)

När det väl blivit tryckt känns det tryggt.
Det var en käck tjeck som skrev ut en check.
I detta lilla tjäll bor Kjell.
Nu min kära ska jag tjära bryggan.
Låten heter Sundsvalls vals.
Vi kan väcka björnen om en vecka.
Det var inte hans verk att hon fick värk.
Inte visste jag att du hade ett viste.
Att leva i denna värld kan vara mödan värd.
Hon hade fällt älgen på ett fält.
Man blir knappast säll av att bo i en cell.




Övriga genrer av Nils-Ivar Lindström
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-15 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström