Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtappad

Med själen på fel ställe
Och skoskav
Förblindad av tårar
Som inte vågar falla
Jag blöder
Från gamla ärr
Och läkta sår
Gapar öppna
Akut trasighet
Förtappad
Och desillusionerad
Söker jag vägen hem




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-07-03 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP