Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden



Du men inte jag

Min spegelbild
Men inte jag
Förundran
Förväntan
Tankar och frågor
Inga svar
Längtan så djup
Kärlek
Glädje
Samhörighet
Min spegelbild
Du men inte jag




Fri vers av Margareta Flatemo
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-15 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo