Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mission

Är inte det något som varenda människa önskar
att de har någon gång under sin livstid
Något som man brinner för och är villig att lägga
ner lite tid på
Och det kan vara vad som helst
Allt från att försöka rädda tigrar och apor och
isbjörnar från utrotning till att rädda haven
ifrån utfiskning och så vidare
Jo, jag vill tro det i alla fall
Så ett mission borde alla människor skaffa sig
då jag misstänker att det får en att må gott
Känna att man kanske gör en skillnad eller en
god gärning, trots allt..

Ett mission!

Ken Cassel
15/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-15 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel