Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbarn

Smultronpussar
Från solskens barn
Med äppelkinder
Och porlande skratt

Vi trär bären på strån
Men stjärnögda flicka
Barfota med bruna ben
Och böljande sommarklänning
Har mer sött runt munnen
Än på strået

Blomstertös
Skiner i kapp med solen
När hon hittar
Ett stort rött bär
Och pillar in i munnen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-07-03 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP