Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon var underbar

När hon var fin
När hon var vacker
När hon var min
För jag kommer ihåg en nyårsafton då vi satt där
och tittade på raketerna som small av medan vi
skålade med ett varsit glas vitt vin
Och då hon var så himla söt att jag var tvungen
att gå till toaletten lite senare då jag i mina kalsonger
hade blivit lite blöt
Men vad gjorde det när vi lite senare på morgonen
älskade med varann i duschen då vi båda ylade
och tjöt för att sedan käka oss en god frukost
tillsammans med lite gröt
Ja, det var tider det då allting bara flöt på för oss
båda två
Ända tills den dagen vi båda var tvungna åt varann
säga hej då
För ibland så blir det ju så...

När hon var underbar!

Ken Cassel
17/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-17 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel