Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag sa till dig

hur mycket som du betyder för mig
Skulle du då förstå vad jag menar
Skulle du det
För det är inte alltid så lätt att kunna sjunga ut
vad man känner för den som man tycker om
och älskar
För om det går åt helvete kanske det kommer att
bränna till i ens hjärta
En jobbig smärta
Då gäller det väl att kunna härda ut

Om jag sa till dig
Skulle du då förstå?!

Ken Cassel
17/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel