Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta vikt! Utan våg! Omöjligt!

Hos doktorn jag var... Frågan kom fort...
Har jag magrat, jag ser försvinnande ut...
Javisst har jag det, kanske fem kilo...
Men jag har ju ingen våg...
Hur vet jag då något om min vikt...
Av en Hollywood-filmstjärna har jag
lärt mig att upptäcka om vikten
gått upp eller ner, utan våg...
Va, vad vet en stjärna där om nå´t så´nt?
Hon sa, ett plagg hon ofta har och gillar
det har hon som måttstock, sitter det på
perfekt är det varken för stort eller för smått...
Allt är ok! Vikten har inte ändrat sig...
Men får hon inte på sig det, då har
hon gått upp i vikt, men är det för stort
har hon ju magrat... Och det har hänt mig
nu, min kjol som jag gillade så bra,
den satt så fint på kroppen men nu
måste jag använda hängslen...
För att den inte skall falla ner till golvet...
När jag har den på mig...
Doktorns våg visade en viktminskning
på 4 kg sen förra gången jag var där...
Doktorns kommentar...
Noll! Bara tystnad!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 10:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
tillsätt en skvätt gräddfil till frukost och en skvätt grädde till kvällsmålet så vips börjar kroppen må fint - i vintern håller man då d-vitaminet normalt med en så enkel vana... en klick smör i gröten kan annars smaka fint med äppelmos därtill...
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt