Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiotystnad?

 

vad händer

om vi inte

drar fram 

hjärnans spöken

ur de 

mörka vrårna?

 

dom växer

sig omåttligt

stora

 

tar över

tankarna

och livet

 

tror jag 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-17 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik