Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fruktansvärda siffror........


Skrämmande utveckling

När det är krig brukar främmande makts
män våldta landets kvinnor.

Det som sker mitt framför ögonen på oss alla
är att detta sker här och nu!

Känner själv rädsla och skulle aldrig gå ensam i
min stad en kväll!

Nedbrytningen går fort!

Är det krig här!?????




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-18 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för din faktabaserade text och sakliga framställan. Din oro är berättigad.

Ja, WyS, det är krig mot oss. Inbördeskrig.

Kurvan för krigsvåldtäkter i Sverige började stiga efter 1975. Då klubbades i tysthet igenom en grundlagsändring som innebar att Sverige inte längre hade rätt till Sverige och att kvinnors säkerhet
gjorde politiken osäker.
2019-12-19

  Lars Hedlin
JA ett dolt krig ett segregerat Sverige med stort utanförskap och med hot och våld som vi inte sett här på flera årtionden eller sekel tillbaka..Viktigt att man diskuterar och tar upp men också viktigt att sprida vänligheten och värmen..kram
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP