Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars förening

 

När jag ligger tätt intill dig i mörkret
och andas dina andetag
Vet jag inte riktigt var jag börjar
Och du slutar




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-19 06:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den var bra
2019-12-29

    ej medlem längre
Snyggt..
2019-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar poesi med väl vald titel!
2019-12-19

  Håkan Grapenfalk
hoppas skrivaren får mycket kredit för den här dikten, de två sistraderna, wow, det är poesi det! Att skriva utanför boxen att gå ett steg längre än det vanliga det är väl det som är verklig kreativitet antar jag! underbar text!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes