Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solens öga

 

Av världens alla
storslagna vyer
är ingen vackrare 
än att se solen
åter födas
i ögon så länge
förlorade i mörker




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-20 14:29



Bookmark and Share


  Niliboy
Solen om hösten, vintern å våren då. När man blir gammal och svimfärdig av sommarsolen är man inte så hyllande längre! Pardon!
2021-08-20

  100apor
Ögonuppgång! En fängslande och hoppfull dikt och bild.
2021-08-20

    ej medlem längre
Vackert!
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes