Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas sediment


Känslor
är vatten
i en skogstjärn
Ju mer rörelse
desto grumligare
Men om du
stilla väntar
klarnar allt




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-08 14:38



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Enkel och underbar.
2021-08-08

  100apor
En vacker och klarsynt betraktelse.
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes