Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blommor utan färg

 

Som alla vackra blommor

på en ljuv sommaräng

med den känslan, kom du till mig

försiktigt, med din lugnande röst

du förstod mig

 

tack, min gamle vän

du var den 

som kunde vara mörk nog

för att kunna se

det dolda ljus som fanns där 

djupt inom i mig

 

jag kan ju inte på ett rättvist sätt

beskriva alla de minnen vi delade

men de var som en ljum sommarluft

uppblandat med substanser

och vi, vi var som ett oskiljaktigt par

 

vem var jag, gamla vän

då, när det blåste

jo jag var svag

men du, du stod kvar där

trots stormen

orkanen

 

men likt sommarens

alla blommor

så vissnar våra drömmar

och du försvann stilla

helt utan någon förvarning

 

jag saknar blommorna

men utan dig

saknar de färg

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-19 08:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En mycket vacker hyllningstext. Skriven med god känsla utan överdrifter. Fint!
2019-12-23

  vargtass
Mycket vacker poesi!
2019-12-19

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så vackert skrivet!
2019-12-19

  Öknens Ros VIP
Fin, vemodig.
2019-12-19

    ej medlem längre
Fint, särskilt sista strofen.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP