Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Men det gör ont
Varje gång jag kollar dig i ögonen
Varje gång du rör min kropp
Varje gång någon säger ditt namn
Gör det ont
Det gör så ont att jag blir rädd
Rädd för dig
Rädd för vad du kan göra
Jag vågar inte gå
Vågar inte lämna
Det gör ont




Fri vers (Spoken word/Slam) av Feliicciia
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-19 21:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tungt
2019-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliicciia