Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Jag förlorade allt till dig
Allt och inget
Till och med mig själv
Jag förlorade allt
Och fick inget tillbaks
Allt jag gjorde var fel
Allt jag gör är fel
Inget var någonsin rätt
Alltid var det du
Du som var perfekt
Aldrig jag
Jag önskar så
Att jag lämnat dig
Men nu är det försent
För jag har redan förlorat
Jag gav dig allt
Och förlorade lika mycket
Nu är jag tom
Jag orkar inte mer




Fri vers av Feliicciia
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-19 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliicciia