Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd

och tillslut fick jag inte göra något
inte bära vad jag ville
inte gå utan ditt tillstånd
inte äta vad jag ville
inte vara med vem jag ville
och till slut förlorade jag
jag förlorade mig själv
jag tappade bort mig på vägen
jag försvann när jag försökte leva upp till dina krav
och nu sitter jag här
helt förstörd
jag har glömt vem jag är
vem jag var
och hur jag ska vara
jag vet inte hur man lever utan ditt tillstånd längre
och jag är rädd
så rädd att göra dig besviken
så så så rädd att göra dig arg
rädd att du ska lämna mig




Fri vers (Fri form) av Feliicciia
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-03-10 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliicciia