Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampa på lego

Det känns som tusen nålar
Som att trampa på lego
Känslan är obeskrivlig
Inget kan toppa den
Det känns som att jag går sönder
Minsta sak får mig att bryta ihop
Min kinder är lika blöta som regnet
Det gör ont, för ont




Fri vers (Fri form) av Feliicciia
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-19 21:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känslan är sorg
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Feliicciia