Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

Med klumpen i halsen
Smärtan i bröstet
Och sorgen i ögonen
Traskar jag i regnet
Förflyttar min tunga kropp framåt
Tvingar alla celler att gå
Gå bort ifrån dig
Modet försvann sekunden du kom
Men jag gjorde det
Jag lämnade
Det är inte du och jag längre
Bara jag
Ensam
Som alltid
Men jag kunde inte stanna
Jag förlorade mig själv
Du förtrollade mig
Utnyttjade min kärlek
Gjorde allt för dig och ditt rykte
Men jag lämnade
Jag har lämnat
Nu är det bara jag
Inte du och jag
Bara jag
Ensam
Som alltid




Fri vers (Fri form) av Feliicciia
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-20 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliicciia