Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linslusar är vi allihopa

Du med och jag med
Nej, inte jag
Men om du vill bli till en filmstjärna och hjälte
av idag så ska du söka dig till polisen eller bli
ordningsvakt på tunnelbanan eller börja
jobba på vägverket eller djursjukhuset eller
till ambulansförare på sjukhuset
Lycka till
För kanske det blir du som blir till svenskarnas
nya hjälte och filmstjärna
Ja, i ögonen hos betraktarna

Linslusar är vi allihopa
Nästan
För inte är jag det
Snarare tvärtom
Jag är som kärringen mot strömmen
Ifrågasätter nästan allt...

Ken Cassel
20/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-20 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel