Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fula ankungen var du

Ja, du var riktigt ful
Men åren som nu har gått har gjort dig vacker
Vackrare och vackrare för varje dag som går
Så jag tycker numera att du har blivit så fin
Som ett sött väl lagrat vin
Så jag önskar att jag hade en chans på dig nu
Önskar att du bara vore min
Min egen lilla vitamin
Den som gör mig så gott
För med dig vid min sida kan jag ju inte få någonting
annat än kärlek på min lott
Men så har vi ju känt varandra också nästan hela livet
Så, så mycket har jag förstått att jag älskar dig numera
min lilla fula ankunge som har blivit till en
förtjusande vacker vit svan...

Ken Cassel
20/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-20 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel