Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under efterbehandling av bröstcancer


Älska mig när jag är svag

Hur ska jag kunna älska denna kropp?
Som är så trött.
Hur ska jag ha tålamod med denna kropp?
När den ska vara nedsatt så länge
Rädd för att bli övergiven av dig
Rädd för att bli övergiven av mig
Hur ska jag stå ut?
Jag som knappt har tålamod att vänta 8 minuter på bussen
Jag får vara tacksam över att det blev den kortare behandlingen




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-20 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP