Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur slutar man?

Hur slutar man
att tänka på den man älskar?
Hur slutar man
att drömma, längta, plågas
Fångad i en illusorisk fantasi

Hur slutar man
att kontakta den man älskar
När svaren ändå svider så
Hur slutar man
att tro så innerligt på en lögn?

Hur slutar man
ja, det måste finnas ett sätt
en defintiv och säker metod
Hur slutar man
att älska?




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-20 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina