Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På tomtepsyket har man skrattsalva på tub till deppiga tomtar.


Skrattsalva

Svårt stressad tomte deppar så
han sökte tomtepsyket då
sa:” Jag orkar inte dela klapp ”
men snart hörs hans God Jul-rapp
när skrattsalva man strukit på!




Fri vers av limerick
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-21 12:08



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Trevlig julvers! Fyndig.

2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick