Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er

skriver

till er som

 

gått på dimmorna

 

inte satt fot

på jord




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 386 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-12-21 14:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mångtydig dikt, skapar funderingar!
2019-12-21

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är många i vårt nuvarande samhälle som har huvudet där...
2019-12-21

    ej medlem längre
https://www.youtube.com/watch?v=mZ-jzWfYTXE

2019-12-21

    ej medlem längre
Där drömmarna finns. Tack för det. :)
2019-12-21

  Annie b'larsson VIP
Till mig? : )
2019-12-21

    ej medlem längre
till vem annars...
2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö