Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blånande

Grensle över storberget
föder molnen markerna på nytt
där sjöarna bottnar
i våra simmande kroppar
och jag känner igen dina ögon
i vattenytans krusning,
en trollsländas snitt genom luften
och himlen av fuktigt papper
där måsarna skriver brev efter brev
att gömma i sina skrin




Fri vers av Grävling
Läst 165 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-21 20:00



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En pärla, skimrande !
2019-12-22

  Ulf Carlsson VIP
"Skrin" - en tvetydig fiffighet!
2019-12-21

  Blåmes
Fantastisk skildring!
2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling