Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… och somliga går med trasiga ...


Vidskepelser

En svart katt passerade
jag spottade tre gånger över min axel

… men då gick en hund under en stege …




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-22 01:32



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är lite som när narcissisten försöker hålla total koll dygnet runt..
Det går inte, för alltid är det nåt.
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik