Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens tidtabell

Döden har sin egen tidtabell

Den bryr sig inte om

att det är julafton eller midsommarafton

och lika så väl är väl det;

att den inte skapar någon oro i förväg

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-12-22 11:43



Bookmark and Share


  Koloristen
Död åt både jul- och midsommarafton. Bäst så.
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP